Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas provozovatelu webové stránky www.aloenositka.cz, společnost Nikita Ermakov, se sídlem v Taussigových 241, Stehelčeves, 273 42, Česká republika, IČ 87501465, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona od 01.01.2011 nezapsaná v obchodním rejstříku, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nošení není všechno
27.01.2022
Nošení není všechno
Nošení rozhodně neznamená to, že dítě z nosítka nevyndáte. číst celé
Tabulky velikostí
19.01.2022
Tabulky velikostí
Která verze nosítka Aloe bude pro vaše miminko nejvhodnější? číst celé
Víte jak se o své nosítko starat?
18.01.2022
Víte jak se o své nosítko starat?
Co všechno se může stát, pokud nebudete dodržovat doporučení výrobce ohledně údržby nosítka? číst celé
Jak správně pečovat o nosítko Aloe?
17.01.2022
Jak správně pečovat o nosítko Aloe?
Údržba nosítka Aloe doporučená výrobcem číst celé

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin

Vše o nosítkách Aloe
Kde nás najdete

Taussigových 241/2

273 42 Stehelčeves

 

 
Kontakt
Logo
AloeNositka
Nadezda Ermakova
Nadezda Ermakova
(Po-Pá, 8-19 hod.)
© Copyright 2015-2022 aloenositka.cz Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz