Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas provozovatelu webové stránky www.aloenositka.cz, společnost Nikita Ermakov, se sídlem v Taussigových 241, Stehelčeves, 273 42, Česká republika, IČ 87501465, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona od 01.01.2011 nezapsaná v obchodním rejstříku  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nošení není všechno
27.01.2022
Nošení není všechno
Nošení rozhodně neznamená to, že dítě z nosítka nevyndáte. číst celé
Tabulky velikostí
19.01.2022
Tabulky velikostí
Která verze nosítka Aloe bude pro vaše miminko nejvhodnější? číst celé
Víte jak se o své nosítko starat?
18.01.2022
Víte jak se o své nosítko starat?
Co všechno se může stát, pokud nebudete dodržovat doporučení výrobce ohledně údržby nosítka? číst celé
Jak správně pečovat o nosítko Aloe?
17.01.2022
Jak správně pečovat o nosítko Aloe?
Údržba nosítka Aloe doporučená výrobcem číst celé

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin

Vše o nosítkách Aloe
Kde nás najdete

Taussigových 241/2

273 42 Stehelčeves

 

 
Kontakt
Logo
AloeNositka
Nadezda Ermakova
Nadezda Ermakova
(Po-Pá, 8-19 hod.)
© Copyright 2015-2022 aloenositka.cz Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz